Blisko 42.500 restauracji na świecie
Koszt inwestycji od 120.000 €
 alt
 alt

Franczyzobiorcy mówią

Jak odnieść sukces we franczyzie?

Jak odnieść sukces we franczyzie?

Piotr Bruździak, przed otwarciem pierwszej restauracji Subway®, nigdy nie prowadził własnej działalności. Przez kilkanaście lat pracował w sektorze bankowym, jednak zawsze marzył o swojej firmie. W Subway jego przygoda rozpoczęła się od jednego lokalu. Dziś występuje też w zupełnie nowej roli – w grudniu awansował na Business Development Agenta.

Dowiedz się więcej

Franczyzobiorcy Subway® razem z myślą o potrzebach lokalnych społeczności

Franczyzobiorcy Subway® razem z myślą o potrzebach lokalnych społeczności

Pożywne sandwicze, sycące wrapy czy sałatki pełne świeżych warzyw z pewnością wystarczą do nakarmienia nie jednej społeczności. Aby tchnąć w nią jeszcze więcej życia, trzeba jeszcze jednak zadbać o każdego pojedynczego człowieka. I to właśnie jeden z priorytetów marki Subway®, która buduje i utrzymuje nie tylko biznesowe relacje ze swoim franczyzobiorcami i ich pracownikami, ale jednocześnie angażuje ich do współpracy.

Dowiedz się więcej

Budowanie sieci restauracji – wywiad z Danielem Piekarskim

Budowanie sieci restauracji – wywiad z Danielem Piekarskim

„Kupując licencję franczyzową kupujemy też ponad 50 lat doświadczenia. Szkoda z niego nie skorzystać” – wywiad z Danielem Piekarskim, który prowadzi pięć restauracji Subway®

Dowiedz się więcej

Czy kawa powinna być certyfikowana?

Czy kawa powinna być certyfikowana?

Przerwa na „małą czarną”, aby poczuć delikatny przypływ energii czy chwila na delektowanie się prawdziwym kawowym arcydziełem? Czy wiesz skąd pochodzi Twój ulubiony napój? Jak powstaje i jak żyją ludzie, którzy go dla Ciebie przygotowują? Czy istnieją przepisy oraz fundacje zajmujące się ochroną, dzięki któremu możemy rozkoszować się doskonałą kompozycją smaków?

Dowiedz się więcej

Własny biznes po 50 – wywiad z Marzeną Zykubek

Własny biznes po 50 – wywiad z Marzeną Zykubek

Marzena Zykubek wspólnie z mężem Tomaszem prowadzi dwie restauracje Subway®, jednocześnie pracując ze studentami. – W życiu, zwłaszcza w tym zawodowym trzeba stawiać sobie nowe wyzwania – mówi franczyzobiorczyni.

Dowiedz się więcej

Historia sukcesu – wywiad z Piotrem Bruździakiem

Historia sukcesu – wywiad z Piotrem Bruździakiem

Piotr Bruździak – właściciel 6 restauracji Subway® na terenie Warszawy. Związany z franczyzą Subway od ponad 10 lat.

Dowiedz się więcej

Materiały informacyjne

Wypełnij formularz, wyślij go i odbierz dokumenty o franczyzie Subwaya





Aby jeszcze bardziej ulepszyć naszą stronę internetową dla wszystkich miłośników subów, chcielibyśmy zapisać pliki cookie na Twoim urządzeniu. Szczegóły można znaleźć w naszej polityce dotyczącej plików cookie.

Polityka Prywatności