Blisko 42.500 restauracji na świecie
Koszt inwestycji od 120.000 €
 alt
 alt

Franczyzobiorcy mówią

Budowanie sieci restauracji – wywiad z Danielem Piekarskim

Budowanie sieci restauracji – wywiad z Danielem Piekarskim

„Kupując licencję franczyzową kupujemy też ponad 50 lat doświadczenia. Szkoda z niego nie skorzystać” – wywiad z Danielem Piekarskim, który prowadzi pięć restauracji Subway®

Dowiedz się więcej

Czy kawa powinna być certyfikowana?

Czy kawa powinna być certyfikowana?

Przerwa na „małą czarną”, aby poczuć delikatny przypływ energii czy chwila na delektowanie się prawdziwym kawowym arcydziełem? Czy wiesz skąd pochodzi Twój ulubiony napój? Jak powstaje i jak żyją ludzie, którzy go dla Ciebie przygotowują? Czy istnieją przepisy oraz fundacje zajmujące się ochroną, dzięki któremu możemy rozkoszować się doskonałą kompozycją smaków?

Dowiedz się więcej

Własny biznes po 50 – wywiad z Marzeną Zykubek

Własny biznes po 50 – wywiad z Marzeną Zykubek

Marzena Zykubek wspólnie z mężem Tomaszem prowadzi dwie restauracje Subway®, jednocześnie pracując ze studentami. – W życiu, zwłaszcza w tym zawodowym trzeba stawiać sobie nowe wyzwania – mówi franczyzobiorczyni.

Dowiedz się więcej

Historia sukcesu – wywiad z Piotrem Bruździakiem

Historia sukcesu – wywiad z Piotrem Bruździakiem

Piotr Bruździak – właściciel 6 restauracji Subway® na terenie Warszawy. Związany z franczyzą Subway od ponad 10 lat.

Dowiedz się więcej

Materiały informacyjne

Wypełnij formularz, wyślij go i odbierz dokumenty o franczyzie Subwaya