Blisko 40.000 restauracji na świecie
Koszt inwestycji od 120.000 €
 alt
 alt

Blog o franczyzie Subway

Jak odnieść sukces we franczyzie?

Jak odnieść sukces we franczyzie?

Piotr Bruździak, przed otwarciem pierwszej restauracji Subway®, nigdy nie prowadził własnej działalności. Przez kilkanaście lat pracował w sektorze bankowym, jednak zawsze marzył o swojej firmie. W Subway jego przygoda rozpoczęła się od jednego lokalu. Dziś występuje też w zupełnie nowej roli – w grudniu awansował na Business Development Agenta.

Dowiedz się więcej

Franczyzobiorcy Subway® razem z myślą o potrzebach lokalnych społeczności

Franczyzobiorcy Subway® razem z myślą o potrzebach lokalnych społeczności

Pożywne sandwicze, sycące wrapy czy sałatki pełne świeżych warzyw z pewnością wystarczą do nakarmienia nie jednej społeczności. Aby tchnąć w nią jeszcze więcej życia, trzeba jeszcze jednak zadbać o każdego pojedynczego człowieka. I to właśnie jeden z priorytetów marki Subway®, która buduje i utrzymuje nie tylko biznesowe relacje ze swoim franczyzobiorcami i ich pracownikami, ale jednocześnie angażuje ich do współpracy.

Dowiedz się więcej

Możesz jeść bezmięsnie, nawet w biegu

Możesz jeść bezmięsnie, nawet w biegu

Coraz więcej Polaków decyduje się na rezygnację z mięsa. Najczęściej motywuje ich do tego troska o planetę i empatia wobec zwierząt. Jest jednak wiele osób niezdecydowanych, które jako argument przemawiający za tym, aby diety nie zmieniać podają, iż trudno jest pilnować diety bezmięsnej, zwłaszcza gdy prowadzi się intensywny tryb życia. Czy rzeczywiście to takie trudne? Czy gdy chcemy zjeść pożywny, wegetariański lub wegański lunch musimy szukać wege barów? Jak na te potrzeby odpowiadają restauracje sieciowe z jedzeniem?

Dowiedz się więcej

Koncept „Fresh Forward” w restauracjach Subway®: czego można się po nim spodziewać?

Koncept „Fresh Forward” w restauracjach Subway®: czego można się po nim spodziewać?

Od 2018 roku coraz więcej restauracji Subway® w Polsce zwraca uwagę swoim innowacyjnym wyglądem. Do pierwszego, pilotażowego lokalu na gdyńskiej stacji paliw szybko dołączyły kolejne – dziś w koncepcie Fresh Forward funkcjonuje już 38 restauracji w całej Polsce. Nowa aranżacja szturmem podbija serca klientów, chętnie odwiedzających nowoczesne restauracje.

Dowiedz się więcej

SUBWAY® OGŁASZA NOWE MENU W POLSCE

SUBWAY® OGŁASZA NOWE MENU W POLSCE

To największa zmiana w ofercie marki od niemal 20 lat jej obecności na polskim rynku. Nowe menu restauracji Subway® zadba o to, by wrażenia klientów były jeszcze bardziej pozytywne.

Dowiedz się więcej

Subway na XVII Targach Franczyzy 2019 – poznaj nas od kuchni!

Subway na XVII Targach Franczyzy 2019 – poznaj nas od kuchni!

W dniach 17-19 października 2019 roku w Warszawie odbędą się Targi Franczyzy – największe w Europie Środkowo – Wschodniej i drugie w Europie po targach w Paryżu. Podczas tegorocznego wydarzenia na stoisku 4.08 zaprezentuje się Subway® – największa na świecie sieć restauracji.

Dowiedz się więcej

Sandwicze z historią

Sandwicze z historią

Jak powstała sieć Subway®? W którym momencie stała się franczyzą gastronomiczną i co zadecydowało o jej sukcesie? Odpowiedź na te i wiele innych pytań można znaleźć, sięgając do historii. A zatem… do dzieła!

Dowiedz się więcej

8 ciekawostek, które musi znać każdy fan sandwiczy

8 ciekawostek, które musi znać każdy fan sandwiczy

Sandwicz w kosmosie czy sandwicz, który pomógł odzyskać 100 milionów dolarów. To tylko niektóre ciekawostki, które dla Was przygotowaliśmy w tym zestawieniu.

Dowiedz się więcej

Materiały informacyjne

Wypełnij formularz, wyślij go i odbierz dokumenty o franczyzie Subwaya





Aby jeszcze bardziej ulepszyć naszą stronę internetową dla wszystkich miłośników subów, chcielibyśmy zapisać pliki cookie na Twoim urządzeniu. Szczegóły można znaleźć w naszej polityce dotyczącej plików cookie.

Polityka Prywatności