Za co świat kocha sandwicze?
Wegańskie, wegetariańskie, z mięsem, na słono lub słodko – każdy ma swojego ulubionego sandwicza. Ile osób, tyle preferencji, kombinacji składników i wyborów. Co sprawia, że tak bardzo je kochamy?
Wegańskie, wegetariańskie, z mięsem, na słono lub słodko – każdy ma swojego ulubionego sandwicza. Ile osób, tyle preferencji, kombinacji składników i wyborów. Co sprawia, że tak bardzo je kochamy?
„Kupując licencję franczyzową kupujemy też ponad 50 lat doświadczenia. Szkoda z niego nie skorzystać” – wywiad z Danielem Piekarskim, który prowadzi pięć restauracji Subway®
Przerwa na „małą czarną”, aby poczuć delikatny przypływ energii czy chwila na delektowanie się prawdziwym kawowym arcydziełem? Czy wiesz skąd pochodzi Twój ulubiony napój? Jak powstaje i jak żyją ludzie, którzy go dla Ciebie przygotowują? Czy istnieją przepisy oraz fundacje zajmujące się ochroną, dzięki któremu możemy rozkoszować się doskonałą kompozycją smaków?
Pozytywnie nastawieni do świata, optymistyczni, pełni pomysłów, z ogromnym potencjałem do wykorzystania swojej energii – takich osób jest wiele. Często marzą o własnym biznesie, jednak boją się ryzyka. Czy istnieje recepta na to, by rozpocząć swoją działalność gospodarczą, a jednocześnie zminimalizować ryzyko? Odpowiedź jest prosta: franczyza Subway®.
Marzena Zykubek wspólnie z mężem Tomaszem prowadzi dwie restauracje Subway®, jednocześnie pracując ze studentami. – W życiu, zwłaszcza w tym zawodowym trzeba stawiać sobie nowe wyzwania – mówi franczyzobiorczyni.
Piotr Bruździak – właściciel 6 restauracji Subway® na terenie Warszawy. Związany z franczyzą Subway od ponad 10 lat.
Aby jeszcze bardziej ulepszyć naszą stronę internetową dla wszystkich miłośników subów, chcielibyśmy zapisać pliki cookie na Twoim urządzeniu. Szczegóły można znaleźć w naszej polityce dotyczącej plików cookie.
Polityka Prywatności