Wegańskie, wegetariańskie, z mięsem, na słono lub słodko – każdy ma swojego ulubionego sandwicza. Ile osób, tyle preferencji, kombinacji składników i wyborów. Co sprawia, że tak bardzo je kochamy?
Szybkość
Pośpiech, szybkie tempo życia i próby godzenia pracy z pasją zachęcają do szukania rozwiązań, które pozwalają oszczędzić czas. Co zjeść, kiedy już za chwilę trzeba wyjść z domu? Po co sięgnąć podczas krótkiej przerwy w pracy? Co sprawdzi się w trakcie spaceru i będzie idealne na lekką kolację? Oczywiście, że sandwicz! Można zarówno przygotować go samemu, jak i skorzystać z oferty naszej sprawdzonej franczyzy gastronomicznej. W restauracjach Subway® każdy szybko zaspokoi swój głód!
Różnorodność
Każdy ma swoją ulubioną kompozycję smakową. Dla jednej osoby idealny sandwicz będzie minimalistycznym połączeniem sera i szynki, inna nie wyobraża go sobie bez awokado, a kolejna bez przełamania smaku nieco słodkim dodatkiem. Subway pozwala spełnić sandwiczowe marzenia – nasi klienci sami decydują o tym, jakie składniki mają znaleźć się w ich sandwiczu. Mogą próbować różnych kombinacji – brak nudy gwarantowany! Do tego pobudzająca kawa, małe ciastko i pełnowartościowy posiłek gotowy.
Świeżość
Świeżo wypieczone pieczywo, warzywa, roztaczające aromat przypraw mięso – to świeżość składników decyduje o tym, że mamy ochotę na sandwicza. Właśnie dlatego w Subway tak bardzo dbamy o jakość składników, z których tworzymy sandwicze.
Tradycja
Rodzinne śniadanie w domu, drugie śniadanie w szkole, lunch w pracy, przekąska na pikniku, kolacja po ciężkim dniu, z którą czeka bliska osoba – sandwicze są z nami, odkąd pamiętamy. Pojawiają się we wspomnieniach i przywołują w myślach dobre chwile. Szanujemy tradycję, podając klasyczne, znane od wieków kompozycje. Nie boimy się jednak odświeżać sprawdzonych receptur i próbować nowych smaków. Uznanie dla tego, co było i ciągłe pragnienie odkrywania tego, co będzie, pozwala zarówno pielęgnować istniejące tradycje, jak i wypracowywać te, które dopiero powstaną.
Dostępność
Największe piękno zazwyczaj tkwi w prostocie. Sandwicze to danie, które nie potrzebuje wielogodzinnych przygotowań, by zachwycać smakiem. Kiedy decyduje się na posiłek poza domem – warto wybrać sprawdzoną restaurację, która zagwarantuje odpowiedni poziom obsługi, jakości posiłku i szeroki wybór kompozycji smakowych. Subway idealnie sprosta tym wymaganiom!
Miłośnicy sandwiczy mogą przełożyć swoją pasję również na sferę zawodową, otwierając własną franczyzową restaurację Subway. Przed nimi szereg korzyści i smaczna przygoda! Więcej szczegółów w naszej broszurze informacyjnej.